Hogyan készíts gyors és könnyű salátát?

Lehet, hogy úgy gondoltad eddig, hogy a salátát enni unalmas. Ez egyáltalán nem igaz. Bátran kombináld az ízeket, alapanyagokat és meglátod, milyen finom ételt készíthetsz percek alatt!
Szerző: Zahalka Márton| Lektor: Kovács Judit, Schmidt Judit|2014-10-30
Oszd meg ismerősöddel ha tetszett!

A saláta tele van olyan tápanyagokkal, amik szó szerint táplálják a szépséged, segítenek megőrizni alakodat, vitalitással töltenek fel és emellett még finomak is.

Nézz meg néhány trükköt, hogy szép és ízletes salátát ehess! 

 

 

 

Íme a recept:

 

Barackos- zöldsaláta

Hozzávalók 4 főre:

  • 2 zacskó konyhakész (mosott), kevert saláta
  • 1 nagy marék zöld olívabogyó (mag nélküli)
  • 2 zacskó mini mozzarella
  • 4 érett nektarin
  • olívaolaj
  • balzsamecet
  • bors

 

Elkészítés:

A salátát tedd bele egy nagy keverőtálba, majd keverd hozzá a lecsöpögtetett olívabogyót, mozarellagolyókat. A megmosott, kimagozott nektarint vágd fel nagyobb kockákra, és add a salátához, majd ízesítsd csipetnyi sóval, borssal, kevés olívaolajjal és balzsamecettel.

A szezonnak megfelelően más gyümölcsökkel, zöldségekkel is gazdagíthatod.